top of page

STORY OF BY LORE

Goudsmederij
result_1606595853102.jpg

LIEFDE

Eén van mijn grote liefdes is de liefde voor sieraden, vooral oorbellen....nooit genoeg! Bij iedere outfit bijpassende oorbellen, als je een kijkje in mijn kledingkast zou nemen...dan heb ik er veel nodig ;).

Ken je dat? Zo'n ekster die alles wat glimt in de ogen naar haar nestje mee wilt nemen! Ook een liefde is het gebruik van goede materialen voor het vervaardigen van juwelen, de juwelen van By Lore zijn door mij handgemaakt, waarbij ik als basis gebruik maak van Sterling Zilver en Gold Filled 14k/20. Verder zie je in de ontwerpen van de juweeltjes (half)-edelsteen, parel, parelmoer, schelpen en zaden. 

BY LORE - LISELORE

Als klein meisje was ik vaak te vinden op de bovenste verdieping van ons ouderlijke huis, dit was de werkkamer en het atelier van mijn vader, Uren heb ik daar knutselend doorgebracht. Creativiteit werd me met de paplepel ingegoten, mijn vader was altijd creatief en artistiek bezig voor zijn beroep als grafisch ontwerper/kunstenaar, ik kon er gewoonweg niet omheen. De drang naar creativiteit is altijd gebleven, het stroomt door mijn aderen. Het maakt me blij om iets moois te maken, het maakt me nog blijer te zien hoe anderen dan stralen. 

Welkom op de site, geniet en laat me ervoor zorgen dat je kan stralen!

 

Liefs Liselore

 

bottom of page